Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijk pittig gekruide vissticks van mijn eigen merk op tafel.
- Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de visfilets nu in staafjes van ongeveer 2,5 x 10 cm.
- Klop het ei los in een bakje en doe de bloem in een diep bord. Vermeng nu de kruiden met het broodkruim, zodat je geschikt vispaneermeel krijgt dat volledig en goed op smaak is. Doe dit in een ander diep bord.
- Neem een pan en doe daar de olie in. Gebruik een laagje zonnebloemolie of arachideolie, want olijfolie kwalmt bij hoge temperaturen en dat is niet goed voor je keuken.
- Wentel nu de droge visfilet staafjes door de bloem, dan door het ei-mengsel en tenslotte door de gekruide paneermeel. Zorg ervoor dat de staafjes helemaal bedekt zijn met paneermeel, doe het anders 2x.
- Verwarm de olie tot 170 graden (testen met een broodkorstje) en bak kleine porties van de gekruide staafjes in 4 – 5 minuten goudbruin.
- Leg de gebakken visstaafjes op keukenpapier om uit te lekken. Serveer de vis meteen en geniet ervan!