Tomaten-paprikasalade met geitenkaas

Tomaten-paprikasalade met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een frisse tomatensalade met paprika en lente-ui gemengd door een honing-azijn dressing. Voeg geitenkaas toe voor een romige twist. Heerlijk als lunch of als bijgerecht.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tomaten-paprikasalade met geitenkaas op tafel.

  1. Was de tomaten en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Maak de paprika schoon, verwijder pitjes en zaadlijsten en snijd deze in blokjes.
  3. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in ringetjes. Doe alle vaste ingrediënten in een schaal.
  4. Maak een dressing van azijn, olie, honing, peper en zout en giet dit over de salade.
  5. Laat de salade ongeveer 15 minuten intrekken en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas