- 0.2 el Vloeibare margarine
- 40 g Saus voor asperges
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel met zalm en asperges op tafel.
- Kook de aardappelschijfjes 5 minuten en giet af. Schil en kook de asperges 10 minuten en giet af.
- Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de lente-ui in stukken van circa 5 cm. Snijd de zalmfilet in blokjes. Vet de ovenschaal in. Verwarm de oven voor op 195 C.
- Verspreid de uitgelekte aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Doe daar de stukjes lente-ui en de blokjes zalm overheen. Leg daarop de asperges en bestrooi deze met zout.
- Giet de saus eroverheen en probeer dit zoveel mogelijk te verdelen. Strooi als laatste een dun laagje kaas eroverheen.
- Plaats de ovenschaal voor 20 minuten in de oven.