Yakatori van kip met parmazaanse kaas en tijm

Yakatori van kip met parmazaanse kaas en tijm

Smulweb imageSmulweb

De yakatori van kip met parmazaanse kaas en tijm is een absolute aanrader! De kip wordt geregen op bamboe spiesjes en eerst gedoopt in ei en vervolgens in een mengsel van Parmezaanse kaas, fijne paneermeel, zout, peper en tijm waarna het kort gefrituurd wordt in arachideolie. Een overheerlijke en makkelijk te bereiden snack voor weinig geld!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 70 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Yakatori van kip met parmazaanse kaas en tijm op tafel.

  1. Meng het fijne paneermeel, de Parmezaanse kaas, zout, peper en de fijngeknipte tijm in een diep bord door elkaar.
  2. Klop het ei los in een ander diep bord.
  3. Rijg de reepjes kip op bamboe spiesjes, doop elke yakitori in het losgeklopte ei en daarna in het mengsel van Parmezaanse kaas.
  4. Verhit de arachideolie in een koekenpan en frituur de yakitori 5-6 minuten tot ze lekker bruin zijn.
  5. Dien direct op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kaas Kruiden