Haring met kerrie-saus (sildarsalat med karryacu

Haring met kerrie-saus (sildarsalat med karryacu

Smulweb imageSmulweb

Zo maak je haring met kerrie-saus (sildarsalat med karryacu): Sla-olie, kruidenazijn en water mengen. Haring in stukjes snijden en erdoorheen mengen. Suiker, ui-snippers en peper naar smaak toevoegen. Kerrie-saus apart maken van mayonaise, kerrie en ui-snippers. Serveren bij de salade.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Kruidenazijn
  • 1.5 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Haring met kerrie-saus (sildarsalat med karryacu op tafel.

  1. Meng de sla-olie, de kruidenazijn en het water.
  2. Snijd de haring in stukjes en meng deze erdoor.
  3. Voeg daarna de suiker, ongeveer ²/3 deel van de ui-snippers en de peper naar smaak toe.
  4. Maak van de mayonaise, de kerrie en de overgebleven ui-snippers een kerrie-saus en serveer deze apart bij de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen