Komkommer met mon chou vulling

Komkommer met mon chou vulling

Smulweb imageSmulweb

Deze elegante Komkommer met mon chou vulling is licht, fris en gemakkelijk te maken. Aromatische Mon Chou, ketchup, kaas en paprikapoeder geven dit hapje een romige smaak. Een must have voor elke gastheer!

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Komkommer met mon chou vulling op tafel.

  1. Klop de Mon Chou romig met een mixer of met de hand.
  2. Voeg 1 el ketchup en de geraspte kaas toe en meng het geheel.
  3. Snijd plakjes komkommer van ongeveer 2cm en hol deze half uit met het theelepeltje.
  4. Doe de Mon Chou crème in een spuitzak en vul de uitgeholde komkommerplakjes.
  5. Om het af te maken strooi je wat paprikapoeder over het hapje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Komkommer