Geroosterde balsamico-aardappelen

Geroosterde balsamico-aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Geroosterde balsamico-aardappelen zijn de perfecte hartige snack voor elke gelegenheid. De aardappels en uien worden goudkleurig gebakken en bestrooid met grof zout. Besprenkel daarna met balsamico-azijn. Heerlijk voor bij elke maaltijd!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geroosterde balsamico-aardappelen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200C.
  2. Snijd de aardappelen in stukjes en leg ze samen met de uien in de ovenschaal. Giet hierover twee eetlepels olijfolie.
  3. Bak de aardappelen en uien tot ze goudkleurig zijn, ongeveer 15 minuten. Schud de schaal even op en bestrooi de aardappelen met wat grof zout.
  4. Bak nog een half uur, de aardappelen moeten zeker een korstje hebben.
  5. Besprenkel met balsamico-azijn en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen