Vitamine c-rijke koude aardappelschotel (orthomoleculair)

Vitamine c-rijke koude aardappelschotel (orthomoleculair)

Smulweb imageSmulweb

Een bom van smaak en vitaminen, deze koude aardappelsalade. De dressing met verse kruiden in combinatie met lente-ui, knoflook en kleurrijke groenten geven het gerecht de juiste bite. Maak hem af met haring, ansjovissen en pijnboompitten vlak voor het serveren.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Appel azijn
  • 112.5 g Hüttenkäse

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vitamine c-rijke koude aardappelschotel (orthomoleculair) op tafel.

  1. Maak de dressing een paar uur van tevoren klaar (tenzij je met verse kruiden werkt, dan hoeft dat niet). Maak de dressing klaar en proef het.
  2. Scheep de dressing door (liefst nog warme) aardappelen en voeg lente-ui, knoflook, tomaten, bleekselderij, olijven en paprika in kleine stukjes gesneden toe, evenals de groene kruiden.
  3. Zet het gerecht een paar uur in de koelkast om de smaak er goed in te laten trekken.
  4. Voeg haring of ansjovissen en pijnboompitten toe vlak voor het opdienen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel