Caribische gazpacho

Caribische gazpacho

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de Caribische zon met deze verkoelende gazpacho. Komkommer, ananas, mango, paprika, tomaat en lente-ui in combinatie met munt, koriander en Worcestersaus. Een nachtje in de koelkast en serveren met avocadosalsa. Bon apétit!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Tomatensap
  • 250 ml Jumbo Fruitsap Ananas
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Caribische gazpacho op tafel.

  1. Doe de komkommer, ananas, mango, paprika, tomaten, lente-ui, munt en koriander in een glazen kom. Voeg het tomaten- en ananassap toe en ook de Worcestersaus. Breng op smaak met tabasco. Meng alle ingrediënten door elkaar.
  2. Dek de kom af en zet hem een nachtje in de koelkast.
  3. Doe de avocado, koriander en het limoensap in een schaal. Meng de ingrediënten door elkaar. Dek het af en zet het in de koelkast tot gebruik.
  4. Serveer de soep in gekoelde kommen en doe er een lepel van de salsa bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep