Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Indiase kidneybonen kerrie op tafel.
- Fruit uien in olie tot ze zacht zijn.
- Voeg laurier, kaneel, kruidnagel en kardemom toe en bak dit voor 1 minuut.
- Voeg pepers, knoflook en gember toe en bak tot het licht is gekleurd.
- Voeg chilipoeder, kurkuma, korianderpoeder en komijn toe en vermeng dit goed met het uien-mengsel.
- Voeg tomaten en zout toe en laat het geheel voor 5 minuten stoven met deksel op de pan.
- Laat de bonen uitlekken en voeg deze toe aan het uien-mengsel en laat het geheel nogmaals voor 5 minuten stoven met deksel op de pan.
- Voeg het kookvocht toe en laat alles goed warm worden met deksel op de pan.
- Roer de koriander erdoorheen en doe het gerecht op een serveerschaal.
- Strooi garam masala eroverheen en serveer het gerecht warm.