Paella uit de skottelbraai

Paella uit de skottelbraai

Smulweb imageSmulweb

Deze paella uit de skottelbraai is een feestmaal! Kip, chorizo, ui, knoflook en paprika op smaak gebracht met bouillon en garnalen. Dit alles gecombineerd met rijst zorgt voor een heerlijk gerecht!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Paella uit de skottelbraai op tafel.

  1. Haal de kip van de botten en snijd in kleine stukjes.
  2. Verwarm de olie in de skottelbraai of hapjespan.
  3. Doe de chorizo, ui, knoflook en paprika in de pan en fruit tot de ui zacht is.
  4. Voeg de rijst toe en giet de bouillon erbij, roer alles door elkaar.
  5. Breng aan de kook en laat onafgedekt 10 minuten koken, af en toe roerend.
  6. Voeg de kip en de garnalen of zeevruchten toe.
  7. Blijf roeren en verwarmen tot alles goed warm is en de rijst gaar is (voeg eventueel extra bouillon toe).
  8. Dien op en serveer met citroen en peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst