Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Hamburger met pindasaus op tafel.
- Neem 250 gram gehakt en voeg daar wat paprikapoeder, ketchup, peper en zout aan toe.
- Meng het geheel tot alles goed gemengd is.
- Neem een beetje van het gehaktmengsel, rol het in een bal en plet ze tot ze de vorm van een hamburger krijgen.
- Neem een pan, voeg er wat boter aan toe en wacht tot het warm is.
- Bak vervolgens de burgers ongeveer 3 minuten op elke zijde.
- Snijd ondertussen de burgerbroodjes in twee en plaats ze in een oven zodat ze een mooi korstje krijgen.
- Als jouw broodje geroosterd is en uw burgers gebakken zijn is het tijd om de hamburger te assembleren!
- Neem de onderste helft van het broodje en doe er ongeveer een halve soeplepel mayonaise op.
- Leg vervolgens de burger erop.
- Neem de pindasaus en doe er een toefje bovenop.
- Leg vervolgens de augurken en de uien erop.
- Werk het af met een tomaatje en doe de andere helft van het broodje erop!