Hamburger met pindasaus

Hamburger met pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Een snack die iedereen kent: Origineel, lekker, snel en gemakkelijk te maken: een hamburger met pindasaus naar eigen smaak klaargemaakt met heerlijk krokante burgerbroodjes en gegrild gehakt afgewerkt met augurken en uien voor net dat beetje extra. Perfect voor een simpele maaltijd of gezellig barbecueën in de tuin!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Hamburger met pindasaus op tafel.

  1. Neem 250 gram gehakt en voeg daar wat paprikapoeder, ketchup, peper en zout aan toe.
  2. Meng het geheel tot alles goed gemengd is.
  3. Neem een beetje van het gehaktmengsel, rol het in een bal en plet ze tot ze de vorm van een hamburger krijgen.
  4. Neem een pan, voeg er wat boter aan toe en wacht tot het warm is.
  5. Bak vervolgens de burgers ongeveer 3 minuten op elke zijde.
  6. Snijd ondertussen de burgerbroodjes in twee en plaats ze in een oven zodat ze een mooi korstje krijgen.
  7. Als jouw broodje geroosterd is en uw burgers gebakken zijn is het tijd om de hamburger te assembleren!
  8. Neem de onderste helft van het broodje en doe er ongeveer een halve soeplepel mayonaise op.
  9. Leg vervolgens de burger erop.
  10. Neem de pindasaus en doe er een toefje bovenop.
  11. Leg vervolgens de augurken en de uien erop.
  12. Werk het af met een tomaatje en doe de andere helft van het broodje erop!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen