Snijbiet pannenkoekjes

Snijbiet pannenkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze snijbiet pannenkoekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Snijd de snijbiet klein en bak samen met knoflook. Meng dit vervolgens met ricotta en mascarpone en besmeer de pannenkoekjes hiermee. Rol op en laat afkoelen in de koelkast. Snijd in plakken, doordrenk in kaas en gratineer in de oven. Klaar om te serveren!

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Snijbiet

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Snijbiet pannenkoekjes op tafel.

  1. Maak eerst pannenkoeken volgens de bereiding op de verpakking.
  2. Snijd de snijbiet klein en bak samen met twee teentjes knoflook in een pan met wat olie. Zorg dat het goed droog bakt, of verwijder later het vocht.
  3. Maak een mengsel van ricotta, mascarpone en de helft van de Parmezaanse kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  4. Meng vervolgens de afgekoelde snijbiet door dit mengsel en besmeer de pannenkoekjes met dit mengsel. Rol de pannenkoeken op en laat ze even afkoelen in de koelkast.
  5. Snijd de rolletjes vervolgens in plakken van circa 4 cm hoog. Zet de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal en strooi het resterende kaas over de rolletjes.
  6. Gratineer het geheel in een voorverwarmde oven en klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente