Schol met een napolitaans tintje

Schol met een napolitaans tintje

Smulweb imageSmulweb

Haal de smaak van Napels naar je bord met deze overheerlijke scholfilets uit de oven. Geserveerd met citroensap, bosui, ansjovisfilets, kerstomaatjes, olijven en kappertjes. Maak af met verse basilicumblaadjes.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 takjes Basilicum (takje)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Schol met een napolitaans tintje op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en vet een ovenschaal in met olijfolie.
  2. Spoel de scholfilets af, dep ze droog en leg ze in de ingevette ovenschaal.
  3. Sprenkel citroensap over de schol en strooi er peper en zout overheen. Smeer olijfolie samen met de peper en zout over de schol.
  4. Verspreid de ringetjes bosui over de vis en leg 2-3 ansjovisfilets op elke scholfilet.
  5. Leg de stukjes kerstomaatjes en olijven op de vis en strooi de kappertjes eroverheen. Sprenkel nog wat olijfolie eroverheen.
  6. Plaats de ovenschaal een kwartier in de oven op 220 graden Celsius.
  7. Haal de ovenschaal uit de oven en doe basilicumblaadjes over de scholfilets.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Sauzen Citroen Citroensap