Wrap met zalm en roomkaas

Wrap met zalm en roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Een wrap met zalm en roomkaas. Besmeer een tortilla rijkelijk met roomkaas en kruid deze met grof gemalen peper. Leg een laag komkommer reepjes eroverheen, belegd met stukjes gerookte zalm en tuinkers. Rol de tortilla strak om het geheel in te sluiten. Snel, makkelijk en bovenal lekker!

10 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wrap met zalm en roomkaas op tafel.

  1. Schil de komkommer en snijd deze met een dunschiller in dunne repen.
  2. Scheur gerookte zalm in kleine stukjes.
  3. Besmeer een tortilla dik met roomkaas en bestrooi met grof gemalen peper en een beetje zout.
  4. Leg de komkommer repen in het midden van de tortilla.
  5. Verdeel de stukjes zalm erbovenop en leg de tuinkers erop.
  6. Vouw de zijkanten van de wrap naar binnen en rol strak op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps