Cheesecake citrus bastogne

Cheesecake citrus bastogne

Smulweb imageSmulweb

Cheesecake met een zomerse twist! Knapperige bodem van bastogne, luchtige vulling met een frisse citrus smaak. Een perfect luchtige dessert. Vet de bodem van de springvorm in, maak het deeg en vul deze met deze heerlijke cheesecakevulling. Bak deze 50 minuten op 120°C en laat afkoelen in de koelkast voordat je gaat serveren.

45 min bereiden

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cheesecake citrus bastogne op tafel.

  1. Vet de zijkant van een springvorm (28cm) in en bedek de bodem met bakpapier. Verwarm de oven voor op 120°C.
  2. Maak de koekjes fijn en meng met gesmolten boter tot een fijn deeg. Bekleed hiermee de bodem van de springvorm en zet in de vriezer.
  3. Meng de overige ingrediënten tot een egale massa.
  4. Vul de springvorm met dit mengsel en bak op 120°C gedurende +/- 50 minuten, tot je een mooie lichtbruine bovenkant hebt.
  5. Laat afkoelen in de koelkast en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake