Een amuse van calvadosappel met pate

Een amuse van calvadosappel met pate

Smulweb imageSmulweb

Deze calvadosappel amuse met paté is een haute cuisine gerecht dat bij elke gelegenheid past. De amuse is in één oogopslag te herkennen met z'n perfecte symmetrie en smaakbalans.

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 45 g Calvados

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Een amuse van calvadosappel met pate op tafel.

  1. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes. Druk uit elke plakje een vormpje zodat je in totaal 8 vormpjes hebt.
  2. Breng de calvados met sterretjes in een kleine pan aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken. Laat de appelvormpjes uitlekken in een zeef.
  3. Snijd de paté met een natgemaakt mes in 8 gelijke plakken en rol deze tot 8 mooie balletjes. Bewaar de balletjes afgedekt in de koelkast tot gebruik.
  4. Verdeel de appelvormpjes over 4 grote lepels (zie foto). Leg op elk vormpje 1 patéballetje en garneer elk balletje met 2 kappertjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses