Aziatisch gestoofde schouderlappen

Aziatisch gestoofde schouderlappen

Smulweb imageSmulweb

De Aziatisch gestoofde schouderlappen zorgen voor een smaakexplosie in je mond. Laat het vlees stoven en voeg de ingrediënten toe voor een unieke, smaakvolle maaltijd. Garneer met krokant gebakken uitjes en verse koriander.

60 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Aziatisch gestoofde schouderlappen op tafel.

  1. Bak het vlees in olie tot het mooi goudbruin is gekleurd, maar nog niet gaar. Haal het vlees uit de pan.
  2. Fruit de ui, knoflook en rode pepers tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de overige ingrediënten behalve de bouillon toe aan het uienmengsel en roerbak tot de geuren vrijkomen.
  4. Doe het vlees weer terug in de pan en bak even mee tot het vlees goed bedekt is met de smaakmakers.
  5. Voeg de kippenbouillon toe en stoof het vlees voor ongeveer 1 uur op een zeer laag pitje.
  6. Kook het kookvocht in tot een gebonden saus.
  7. Proef en voeg indien nodig zout toe.
  8. Garneer het gerecht met verse koriander en krokant gebakken uitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Kruiden Soep Kippenbouillon