Kastanjepomoensoep

Kastanjepomoensoep

Smulweb imageSmulweb

Een romige kastanjepomoensoep met de perfecte smaakbalans van nootmuskaat. Makkelijk te maken met ui, knoflook, aardappelblokjes en groentebouillon. Top af met wat room, en klaar is je soep!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kastanjepomoensoep op tafel.

  1. Verhit olijfolie in een pan en stoof ui en knoflook glazig.
  2. Voeg stukjes kastanjepompoen en aardappelblokjes toe aan de pan.
  3. Overgiet met groentebouillon en kruid het geheel met nootmuskaat.
  4. Kook alles gedurende 20 minuten op een zacht vuur.
  5. Mix de soep en voeg room toe. Breng op smaak met peper en zout naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep