Bloemkool kerriesoep

Bloemkool kerriesoep

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke bloemkool kerriesoep met gebroken hazelnoten voor de crunch! De soep wordt gemaakt met Maza Hoemoes kerrie voor die extra smaaksensatie. Gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak!

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water
  • 100 g Maza hoemoes kerrie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bloemkool kerriesoep op tafel.

  1. Verwijder de stam van de bloemkool en kook de roosjes in het water met het bouillonblokje tot de bloemkool goed gaar is.
  2. Doe intussen hazelnoten in een theedoek en sla deze kapot of maal ze met de keukenmachine.
  3. Zet het vuur laag of uit en voeg de Maza Hoemoes kerrie toe.
  4. Maak er met de blender een mooi glad geheel van en serveer met de gebroken hazelnoten als garnituur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Soep Bloemkool