- 1 el Geraspte kaas Parmezaanse
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Risotto met clotted cream groente en garnalen op tafel.
- Pel en snijd sjalotjes, ontdoe zoete paprika van zaadjes en snijd in stukjes, was en snijd bleekselderij in stukjes. Borstel champignons schoon en snijd in plakjes. Pel knoflook en snijd in stukjes. Hak lente-uitjes fijn.
- Verhit olie in een pan met dikke bodem. Fruit de lente-uitjes, voeg dan de risottorijst toe en bak kort mee. Voeg bouillon en wijn toe en laat zonder deksel 20 minuten zachtjes koken. Roer de clotted cream erdoor en strooi kaas eroverheen. Houd warm.
- Verhit olijfolie in een wok en roerbak de groenten. Voeg ansjovis toe en laat 10 minuten sudderen.
- Dep garnalen droog. Bak ze in olijfolie met zeezout en knoflook 5 minuten zachtjes roze.