Zomerse fruit sangria

Zomerse fruit sangria

Smulweb imageSmulweb

Deze zomerse fruit sangria is ideaal om alvast een dag van tevoren klaar te zetten, zodat de smaken nog intenser worden. Serveer met vers fruit en sinaasappelijsblokjes voor een heerlijke frisse smaak.

120 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Sinaasappelsap
  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zomerse fruit sangria op tafel.

  1. Één dag van tevoren: schenk het sinaasappelsap in de ijsblokjeshouder en laat de ijsblokjes in ca. 10 uur in de diepvries bevriezen.
  2. Schenk de wijn en het sinaasappelmineraalwater in de karaf en voeg het kaneelstokje, de perzik-, citroen- en limoenplakjes toe. Roer er met een houten spatel de wijn door. Voeg de frambozen toe en plaats de sangria afgedekt in de koelkast.
  3. Maak de sangria bij voorkeur één dag vóór serveren, zodat de smaken goed in elkaar kunnen trekken. Laat de sangria minimaal 3 uur trekken.
  4. Voeg de sinaasappelijsblokjes toe aan de sangria en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Cocktails Sangria