Gebraden varkensrollade gevuld met zongedroogde tomaten cha

Gebraden varkensrollade gevuld met zongedroogde tomaten cha

Smulweb imageSmulweb

De gebraden varkensrollade gevuld met zongedroogde tomaten cha is een feestmaal dat altijd slaagt. Een heerlijke vulling van champignons, tomaten, knoflook en tijm om het vlees extra smaak te geven. Voor een geweldige presentatie is het voorzien van plakken spek en Appenzeller®, en is het perfect om te serveren tijdens vakantie-evenementen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebraden varkensrollade gevuld met zongedroogde tomaten cha op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het vlees op het aanrecht en maak overlangs een inkeping in het vlees. Leg het vlees open. Herhaal deze handeling totdat het vlees een rechthoekige vorm heeft. Leg op het vlees 4 plakken spek en vervolgens de plakken Appenzeller®. Zet apart.
  2. Meng in een kom de champignons, de zongedroogde tomaat, het knoflook, de tijm, zout en peper. Zet apart. Verdeel deze champignons/tomatenmengeling over het vlees. Rol het vlees op. Bekleed het vlees met de resterende plakken ontbijtspek en bind dicht met keukengaren.
  3. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan. Bak het vlees goudbruin aan alle kanten, dit duurt ongeveer 4 minuten.
  4. Giet het kooknat in een ovenschaal. Plaats de rollade in de schaal en bestrijk met de resterende olijfolie. Bak 20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente