Kip moksi meti met rijst en chinese kool

Kip moksi meti met rijst en chinese kool

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke kip moksi meti met gebakken Chinese kool en rijst. Marineer de kipfilet in moksi meti mix en bak apart. Bak de Chinese kool met kerriepoeder in een andere pan. serveer met rijst.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Moksi Meti Mix

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kip moksi meti met rijst en chinese kool op tafel.

  1. Snijd de Chinese kool in reepjes.
  2. Snijd de kipfilet in reepjes. Marineer de filet met de moksi meti mix en olijfolie.
  3. Zet water op en kook de rijst volgens voorschrift.
  4. Bak de gemarineerde kipfilet apart in een wokpan.
  5. Bak de gesneden Chinese kool in een andere wokpan met kerriepoeder eroverheen.
  6. Serveer de rijst met de gebakken kipfilet en de gebakken Chinese kool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Gevogelte Groente Kool Chinese kool