Pasta met paddenstoelen witte wijn en room

Pasta met paddenstoelen witte wijn en room

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk hoofdgerecht, pasta met paddenstoelen bereidt met witte wijn en romige saus. Serveren met Parmezaanse kaas voor een ware smaak explosie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met paddenstoelen witte wijn en room op tafel.

  1. Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout beetgaar.
  2. Verhit de boter en de olie op halfhoog vuur en bak de champignons en de knoflook in circa 5 minuten totdat het gekleurd is.
  3. Voeg de wijn toe en laat het inkoken totdat het vocht is verdampt.
  4. Voeg de room toe en laat het 1-2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Laat de pasta uitlekken en vang een kopje van het kookvocht op.
  6. Meng de pasta met de hete saus en voeg desgewenst een scheut kookvocht toe.
  7. Serveer meteen met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente