Tapas van zalm met kappertjes en peterselie

Tapas van zalm met kappertjes en peterselie

Smulweb imageSmulweb

Een Spaanse traktatie, deze tapas van zalm met kappertjes en peterselie. Een pittige variatie op de traditionele tapas. Zacht gegaarde zalm met de fris-pittige smaak van kappertjes en peterselie – gemarineerd in olijfolie zodat de smaken goed opgenomen worden.

15 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tapas van zalm met kappertjes en peterselie op tafel.

  1. Hak de kappertjes en de peterselie fijn en meng ze door de olijfolie.
  2. Breng het geheel op smaak met zeezout en peper.
  3. Snijd de zalm in repen van ongeveer 3 cm en strooi er zout en peper over.
  4. Verhit een koekenpan en bak de zalmrepen tot ze bijna gaar zijn.
  5. Leg vervolgens de zalm op een schaal en giet de olie met de kappertjes en de peterselie eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Tapas