Appelcrumble allerlekkerste toetje dat er is

Appelcrumble allerlekkerste toetje dat er is

Smulweb imageSmulweb

Niets verslaat de Smaak van zelfgemaakte appeltjes-kaneelcrumble. Gemaakt met verse appels, sinaasappelsap, en een heerlijk kruimelig laagje van suiker, bloem, boter en kaneel. Warm en knapperig geserveerd, gegarneerd met vanille-ijs.

15 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Appelcrumble allerlekkerste toetje dat er is op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Schil de appels en snijd ze in partjes. Verdeel ze over de bodem van een grote ovenschaal. Giet hier ongeveer 2,5 dl sinaasappelsap overheen, tot ongeveer de helft van de appelpartjes onder het sap liggen.
  3. Kneed suiker, bloem, boter en kaneel tot een kruimelig deeg. Verdeel het deeg over de appels. Let op dat je genoeg deeg hebt om de appels te bedekken.
  4. Bak het geheel ca. 30 minuten in de oven, tot het deeg lekker knapperig is geworden.
  5. Serveer het gerecht met het ijs.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts