Helder champigonsoep - super lekker

Helder champigonsoep - super lekker

Smulweb imageSmulweb

Deze heldere champignonsoep is super lekker. Verse champignons in plakjes, getrokken bouillon van mergpijpjes en poulet met prei en Maggi kruiden. Op het laatst een beetje selderij en vermicelli toevoegen en smullen maar!

60 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Kalfspoulet
  • 2 Mergpijp
  • 1 tl maggi kruidenmelange nr. 1

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Helder champigonsoep - super lekker op tafel.

  1. Snijd champignons in plakjes en bak ze in een pan.
  2. Trek bouillon van de mergpijpjes en poulet gedurende ongeveer 2 uur.
  3. Voeg na 1,5 uur prei en het zakje Maggi kruiden nr.1 toe aan de bouillon.
  4. Voeg op het laatst een beetje selderij en vermicelli toe aan de bouillon.
  5. Voeg als laatste de champignons toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep