Bami goreng met gehakt spitskool sambal badjak

Bami goreng met gehakt spitskool sambal badjak

Smulweb imageSmulweb

Probeer de Bami goreng met gehakt en spitskool met sambal badjak, mmm... Wat willen we nog meer? Voeg gebakken uitjes toe voor een heerlijke crunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bami goreng met gehakt spitskool sambal badjak op tafel.

  1. Snijd ondertussen de kool in reepjes.
  2. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af in een vergiet. Spoel de mie koud af en laat het uitlekken.
  3. Meng ondertussen de mix met 100 ml kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan.
  4. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak het gehakt en de kool gedurende 5 minuten.
  5. Roer de gewelde mix erdoor.
  6. Voeg de sambal, de ketjap en de mie toe en warm het geheel goed door.
  7. Verdeel de Bahmi over 4 grote borden en bestrooi het met gebakken uitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Sauzen Bami met gehakt Bami goreng