Bruschetta con ricotta e prosciutto (met ricotta en ham)

Bruschetta con ricotta e prosciutto (met ricotta en ham)

Smulweb imageSmulweb

Bruschetta con ricotta e prosciutto (met ricotta en ham), heerlijk krokant brood dat wordt gegrild met knoflook. Smeer er ricotta op gekruid met bieslook, oregano en basilicum. Beleg met ham en smullen maar!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bruschetta con ricotta e prosciutto (met ricotta en ham) op tafel.

  1. Halveer de knoflook en snijd één helft fijn.
  2. Roer de ricotta los met de fijngesneden knoflook, het basilicum, de bieslook en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Gril of rooster het brood goudbruin en knapperig. Dit kan in de oven, grillpan of broodrooster.
  4. Wrijf het warme brood in met de resterende halve teen knoflook en besprenkel met de rest van de olijfolie.
  5. Bestrijk het brood royaal met de ricotta en beleg met de plakjes ham.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Kaas Vlees Bruschetta