Ragout (broodjes met warm vlees)

Ragout (broodjes met warm vlees)

Smulweb imageSmulweb

Ragout is het ultieme comfort food. Sudderen, binden met maïzena, champignons erbij en als laatste de in kleine stukjes gesneden vlees toevoegen. Serveer met zachte broodjes. Geniet van deze krachtige smaak.

120 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 takjes Koriander (takje)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ragout (broodjes met warm vlees) op tafel.

  1. Smelt boter en braad het vlees goed aan. Voeg laurier, koriander en peper toe en laat het geheel ±4 uur sudderen. Voeg na 3 uur gesnipperde ui toe.
  2. Haal het vlees uit de pan en snijd het klein.
  3. Voeg de jus toe aan het water dat nog in de pan zit en bind het geheel met maïzena (eerst aanlengen met melk).
  4. Bak de champignons in een aparte pan en voeg deze op het laatst toe aan het vlees en de jus.
  5. Serveer met witte zachte broodjes. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees