Krokante vis

Krokante vis

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept maak je krokante vis met een twist! Voeg verse dille toe aan het paneermeel en bak de vis in de pan met een flinke klont boter voor dat extra beetje smaak. Serveer met bijgerechten naar keuze.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Krokante vis op tafel.

  1. Hak verse dille fijn (indien nodig). Meng het paneermeel met de dille.
  2. Klop het ei los in een diep bord. Bestrooi de visfilets met wat bloem en wrijf dat in.
  3. Haal de visjes door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeelmengsel op een ander bord.
  4. Verhit een flinke klont boter in de koekenpan en leg hier de visjes in. Bak tot het korstje goudgeel is en de vis net niet uit elkaar valt.
eet smakelijk