Bladerdeeg kaas sesam stengels

Bladerdeeg kaas sesam stengels

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeg kaas stengels met sesamzaad uit de oven. Bestrooi het bladerdeeg met geraspte kaas en snijd het in 8 gelijke reepjes. Bak ze gedurende 15 minuten en voeg ze toe aan je hapjes plank.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bladerdeeg kaas sesam stengels op tafel.

  1. Beleg een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rasp de kaas.
  3. Bestrooi een plakje bladerdeeg met de geraspte kaas of sesamzaad en snijd het plakje in 8 gelijke reepjes.
  4. Leg de reepjes op een met bakpapier belegde bakplaat.
  5. Bak de bladerdeegreepjes in de oven gedurende 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Bladerdeeg