Romig stamppotje worteltjes met lente-uitjes

Romig stamppotje worteltjes met lente-uitjes

Smulweb imageSmulweb

Geniet van dit romige stamppotje van worteltjes en lente-uitjes. De ham geeft het een knapperige bite. Heel makkelijk te maken en zeer smaakvol. Even op smaak brengen met zout en peper en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romig stamppotje worteltjes met lente-uitjes op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Maak de worteltjes schoon en snijd deze ook in stukken. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in ringetjes.
  2. Bak de rauwe ham in een droge koekenpan knapperig.
  3. Breng de wortelen en aardappelen in een laagje water met wat zout aan de kook tot ze gaar zijn.
  4. Goed afgieten en even goed laten drogen.
  5. Stamp de aardappelen met wortelen grof. Roer de boter en de crème fraîche erdoor. Maak op smaak met zout en peper.
  6. Dien op met de knapperig gebakken rauwe ham.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees