Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champignons

Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champignons

Smulweb imageSmulweb

Geen zin in uitgebreid koken vanavond? Maak dan deze varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champignons. Lekker snel klaar en boordevol smaak. Het ideale gerecht als je weinig tijd hebt maar wel zin in iets lekkers.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champignons op tafel.

  1. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper.
  2. Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak het vlees aan alle kanten aan. Voeg de uisnippers toe en bak even mee.
  3. Giet de wijn in de pan, leg de reepjes tomaat bij het vlees en bestrooi met oregano. Temper de hittebron. Stoof het vlees in een gesloten pan in circa 30 minuten langzaam gaar.
  4. Schep het vlees uit de pan en dek het af met aluminiumfolie om het warm te houden.
  5. Bak de champignons enkele minuten in het achtergebleven braadvocht. Roer de crème fraîche erdoor. Verwarm de saus.
  6. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  7. Verdeel de in schuine plakken gesneden varkenshaasjes, champignons en saus over de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente