Pittige oosters gemarineerde reepjes rumpsteak of biefstuk

Pittige oosters gemarineerde reepjes rumpsteak of biefstuk

Smulweb imageSmulweb

Pittige oosters gemarineerde reepjes rumpsteak of biefstuk worden snel aangebakken op hoog vuur, teriyakisaus, honing, gember, en citroensap worden toegevoegd en even opgewarmd. Serveer bestrooid met stukjes lente-ui of prei.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige oosters gemarineerde reepjes rumpsteak of biefstuk op tafel.

  1. Schil en rasp of snijd de gemberwortel in kleine reepjes. Meng met citroensap en teriyakisaus.
  2. Snijd het vlees in repen en marineer het gedurende 30 minuten in de saus. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog met keukenpapier. Zet de marinade even apart.
  3. Verhit olie in een koekenpan. Bak het vlees hierin heel snel op hoog vuur aan beide zijden bruin. Voeg marinade en honing toe en schep alles goed om. Verwarm nog even goed.
  4. Breng op smaak met peper en bestrooi met stukjes lente-ui of prei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees