Antipasti van champignon en paddenstoelenmelange

Antipasti van champignon en paddenstoelenmelange

Smulweb imageSmulweb

Deze antipasti van champignon en paddenstoelenmelange is snel en gemakkelijk klaar te maken. De champignons en paddenstoelen worden grof gehouden voor een lekkere bite. Gecombineerd met knoflook, peterselie en balsamico, een perfect gerecht om te serveren bij biefstuk of op brood.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 200 g Paddenstoelenmix
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Antipasti van champignon en paddenstoelenmelange op tafel.

  1. Snijd de champignons en paddenstoelen niet té fijn. Een 'bite' is het lekkerst.
  2. Verwarm de olie in een pan. Fruit de uien aan en voeg de gehakte (of uitgeknepen) knoflookteentjes toe. Voeg vervolgens het fijngehakte rode pepertje en de peterselie toe.
  3. Voeg nu de paddenstoelen en champignons toe. Laat alles goed smaken en voeg zout naar smaak toe.
  4. Druppel langzaam de balsamico eroverheen en laat alles even intrekken.
  5. Serveer de paddenstoelen en champignons naast rood vlees zoals biefstuk of op brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons