Haricots vert met spek en champignon van rudolf van veen

Haricots vert met spek en champignon van rudolf van veen

Smulweb imageSmulweb

Haricots vert met spek en champignons, afgeblust met witte wijn. Een verrassend simpel bijgerecht dat in korte tijd op tafel staat en verrukkelijk smaakt.

25 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Haricots vert met spek en champignon van rudolf van veen op tafel.

  1. Pel en snipper de sjalot.
  2. Snijd de champignons in plakjes.
  3. Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar.
  4. Bak het spek krokant in een koekenpan.
  5. Voeg de sjalot en champignons toe en bak ze kort mee.
  6. Blus af met de witte wijn en voeg de boontjes toe.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Paddenstoelen Speklap Champignons