Gesmoord groenlof met roomsaus

Gesmoord groenlof met roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Gesmoord groenlof met roomsaus. De groenlof wordt gesmoord met ui en gekruid met zout. Het kookvocht wordt verdikt met een papje van room en maizena en op smaak gebracht met nootmuskaat.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Groenlof

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gesmoord groenlof met roomsaus op tafel.

  1. Fruit de ui aan in olijfolie tot hij zacht is.
  2. Voeg groenlof met het aanhangende vocht toe aan de ui en voeg een bodempje water toe. Voeg wat zout naar smaak toe.
  3. Kook/smoor de groenlof met het deksel op de pan tot het gaar is. Dit duurt ongeveer 10-15 minuten.
  4. Verdik het kookvocht met een papje van room en maïzena.
  5. Garneer met een beetje nootmuskaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen