Gemarineerd spek met picadillo

Gemarineerd spek met picadillo

Smulweb imageSmulweb

Zelf gemarineerd spek met picadillo is makkelijker dan het lijkt. Het vlees wordt eerst 4 uur gemarineerd in olie met specerijen. Daarna rooster je het het in de oven op 120℃ gedurende 2 uur en laat je het vlees lekker knapperig worden.

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gemarineerd spek met picadillo op tafel.

  1. Meng 2 eetlepels specerijen door de olie.
  2. Bestrijk het hele stuk spek met de specerijenolie.
  3. Laat het spek minimaal 4 uur marineren.
  4. Leg het spek op een rooster (met een dichte ovenschaal eronder) in de oven op 120 °C gedurende 2 uur.
  5. Draai het vlees om ieder half uur en bestrijk het met de marinade.
  6. Verhoog de oven daarna naar 200 °C.
  7. Rooster het spek goudbruin en knapperig. Dit kan eventueel ook op de barbecue.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap