Ovenkrieltjes met paddenstoelen

Ovenkrieltjes met paddenstoelen

Smulweb imageSmulweb

Met deze ovenkrieltjes met paddenstoelen tover je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Aardappels met grof zeezout en olijfolie, takjes rozemarijn, ui, en champignons. Lekker om te combineren. De extra smaak door het borstelen van de champignons maakt dit gerecht helemaal af!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Ovenkrieltjes met paddenstoelen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Boen de aardappeltjes schoon.
  3. Halveer de ui en snijd deze in halve ringen.
  4. Doe de aardappeltjes en de uiringen in een ovenschaal, bestrooi de aardappeltjes met grof zeezout en besprenkel met een beetje olijfolie. Doe er de takjes rozemarijn bij.
  5. Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier. Verwijder indien nodig de onderkant van de steeltjes van de kastanjechampignons.
  6. Snijd de champignons in grove stukken.
  7. Voeg de champignons na 30 minuten toe aan de aardappeltjes. Roer goed om en breng op smaak met peper.
  8. Laat nog 15 minuten verder garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente