Lembas brood

Lembas brood

Smulweb imageSmulweb

Pak jouw kookschriften erbij voor dit heerlijke Lembas brood! Met de verrassende smaak van kaneel, vanille, en suiker. Eenvoudig te maken en onweerstaanbaar lekker. Perfect voor elk moment van de dag.

15 min bereiden

ontbijt

10 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 0.5 tl Honing

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lembas brood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Mix in een grote kom de bloem, bakpoeder en zout.
  3. Voeg de boter toe aan de mix en hak het geheel fijn met een vork tot je korrels hebt.
  4. Voeg de suiker en het kaneel toe en mix het door het deeg heen.
  5. Voeg de melk en vanille toe, en kneed het tot een dikke deeg.
  6. Rol het deeg uit tot een dikte van 1.5 cm.
  7. Verdeel het deeg in vierkanten naar eigen grootte en leg ze op een bakpapiertje.
  8. Maak een sneedje van hoek naar hoek op elk stuk deeg en bak ze in 12 minuten goudbruin (afhankelijk van de dikte van de lembas).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood