Bladerdeegtaartje met zalm

Bladerdeegtaartje met zalm

Smulweb imageSmulweb

Maak een heerlijk bladerdeegtaartje met zalm en asperges. Bekleed het bladerdeeg met uiringen en verdeel dan de asperges en zalm in stukjes. Bestrijk de randen van het deeg met ei en verdeel de rest van het ei over de vulling. Bak de taartjes in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Serveer met mooie blaadjes basilicum.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Bladerdeegtaartje met zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de bladerdeegplakjes ruim uit elkaar op de bakplaat.
  3. Giet de zalm af en verwijder graten en vel.
  4. Blancheer de asperges 1 minuut in kokend water met zout. Spoel ze af en droog ze.
  5. Bekleed de bladerdeegplakjes met de uiringen maar laat de randen vrij. Verdeel de asperges en de zalm in stukjes ook over het bladerdeeg. Bestrooi met zout en peper.
  6. Bestrijk de randen van het deeg met ei en verdeel de rest van het ei over de vulling.
  7. Bak de taartjes onder in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  8. Laat iets afkoelen en serveer met mooie blaadjes basilicum.
eet smakelijk