Pikante uienstoof

Pikante uienstoof

Smulweb imageSmulweb

Met deze pikante uienstoof wordt het avondeten lekker pittig! Bak de uienringen glazig met paprika, tomatenpuree en balsamico. Laat de stoof vervolgens een uur heel zacht pruttelen en serveer met brood.

60 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pikante uienstoof op tafel.

  1. Smelt de reuzel in een stoofpan. Voeg de uienringen toe, beetje bij beetje. Bak ze glazig en voeg dan de paprika toe.
  2. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, het bouillonblokje en de balsamico toe. Roer alles goed door.
  3. Vul het blikje van de tomatenpuree met water en voeg dat toe aan de stoof. Zet het vuur laag, doe deksel erop en laat het een uurtje heel zacht pruttelen.
  4. Schep af en toe om en als het te droog wordt, voeg dan nog wat water toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Vegetarisch