Varkens stoofpot met tomaat chorizo en saffraan

Varkens stoofpot met tomaat chorizo en saffraan

Smulweb imageSmulweb

Een hemelse smaaksensatie: Varkens stoofpot met tomaat, chorizo en saffraan. Het vlees is botermals en de combinatie met tomaat, chorizo en paprikareepjes zorgt voor een ware smaakexplosie. Serveer met rijst.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkens stoofpot met tomaat chorizo en saffraan op tafel.

  1. Bestrooi de blokjes vlees rondom met zout en peper en bestuif ze met bloem.
  2. Verwarm de olie in een braadpan en bak de blokjes vlees om en om aan. Schep ze uit de pan.
  3. Fruit in het braadvet de ui glazig, voeg de knoflook toe en fruit nog een paar minuten mee.
  4. Voeg nu de tomatenstukjes toe en bak op zacht vuur tot de tomaat zacht wordt.
  5. Voeg de blokjes, chorizo en paprikarepen toe in de saus en schep even om.
  6. Schenk zoveel bouillon erbij tot het vlees helemaal onder staat. Laat op zacht vuur met het deksel op de pan circa 1 uur stoven.
  7. Haal het deksel van de pan en laat nog 20 minuten doorkoken zodat de saus wat dikker wordt. Breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees Kruiden Chorizo