Tagliatelle met roomsaus en perzik

Tagliatelle met roomsaus en perzik

Smulweb imageSmulweb

Een zomers pastagerecht met tagliatelle, perzik en boursin, vereist weinig voorbereiding, bevat smaakvolle ingrediënten en het gerecht is binnen een half uur klaar.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Tagliatelle met roomsaus en perzik op tafel.

  1. Zet een pan water op voor de hoeveelheid tagliatelle die je erbij wil klaarmaken.
  2. Snijd de kip in blokjes.
  3. Snij de perzik in stukjes.
  4. Zet een grote hapjespan op het vuur en bak de kip in olijfolie gaar. Voeg daarna de groenten toe en bak ze voor 4 minuten mee.
  5. Voeg het pakje tagliatelle roomsaus met de melk toe aan de pan.
  6. Voeg de helft van de boursin toe zodra het een saus is geworden. Laat het zachtjes door koken gedurende 3 minuten.
  7. Voeg de perzik in stukjes toe en roer het nog een minuutje door.
  8. Giet de tagliatelle af en zet het apart in een pan op tafel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen