Tapas gemarineerde geitenkaas met gedroogde tomaten

Tapas gemarineerde geitenkaas met gedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Onweerstaanbaar lekker! Geef jouw tapasavondje een mediterrane tint door deze geitenkaas in marinade te serveren. De kaasblokjes, gedroogde tomatenstukjes en lente-uitjes worden gemarineerd in een olijfoliemengsel met witte wijn, knoflook en honing. Serveren in kleine potjes of glaasjes

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tapas gemarineerde geitenkaas met gedroogde tomaten op tafel.

  1. Snijd de kaas in kleine blokjes.
  2. Maak een marinade van de olijfolie, witte wijn, knoflook en honing.
  3. Schep de kaasblokjes, gedroogde tomatenstukjes en lente-uitjes door de marinade.
  4. Laat afgedekt in de koelkast enkele uren op smaak komen.
  5. Verdeel de blokjes over 4 kleine potjes of glaasjes en giet er een beetje van de marinade over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Tapas