- 750 ml Water
- 15 g Worcestersaus
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kaasfondue op tafel.
- Maak de bouillon een dag of een paar uur eerder zodat het kan afkoelen.
- Rasp de kaas, snipper de ui, snijd de ham, hak de peterselie en pers de knoflook.
- Bak de ui glazig in de boter, voeg knoflook en ham toe en bak nog even mee.
- Voeg nu de bloem toe en roer door tot het gaar is als een roux.
- Giet beetje bij beetje de bouillon erbij terwijl je blijft roeren. Blijf doorkoken totdat het een dikke saus is.
- Voeg beetje bij beetje de kaas toe terwijl je blijft roeren. Doe niet alles er in 1 keer in om schiften te voorkomen.
- Breng de saus op smaak met kruiden en peterselie.
- Verdun de saus eventueel met een beetje melk of droge witte wijn als het te dik is.