Thaise kipcashew van de kookles in thailand

Thaise kipcashew van de kookles in thailand

Smulweb imageSmulweb

Haal Thailand in huis en maak deze Thaise kipcashew in je eigen keuken. Met knapperige cashewnoten, pittige peper en heerlijke kruiden een aanrader!

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Thaise kipcashew van de kookles in thailand op tafel.

  1. Doe olie in de wok en verwarm deze. Voeg dan de knoflook en peper toe, let op dat het niet verbrandt!
  2. Voeg de kipfilet toe en wok tot bijna gaar. Voeg dan vissaus, oestersaus, ketjap, en suiker toe en meng goed.
  3. Voeg vervolgens de uien, paprika, shi-take (champignons) toe en blijf tussendoor goed wokken.
  4. Als laatste voeg je de lente-ui, cashewnoten en koriander toe en meng goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Gevogelte