- 1000 ml Water
- 2 Ontbijtkoek
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Overheerlijke herfstwinterstoofschotel op tafel.
- Snij het vlees in moten, snij de wortels, champignons en de uien in plakken en de tomaten in stukken. Pers de tenen knoflook. Wrijf het vlees in met kruiden die je lekker vindt, wrijf de knoflook over het vlees en laat het even rusten.
- Braad de sucadelappen in boter aan. Fruit de uien mee. Voeg de kippen- of groentenbouillon toe en laat het 5 minuten zacht doorkoken.
- Voeg alle groenten toe en laat weer 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de tomatenpuree toe en een flinke scheut gembersiroop. Laat het geheel op een laag pitje doorpruttelen, zeker een uur of 2.
- Voeg indien nodig maizena toe om de saus dikker te maken.
- Schep de schotel in diepe borden en serveer. Eet smakelijk!